.
Selecteer een pagina

Wij zijn er voor u

Wij zijn er voor u

Wij zijn er voor u

Wij zijn er voor u

Wij zijn er voor u

Vrijheid én verantwoordelijkheid

Van een werkgever mag je verwachten dat hij met zijn tijd meegaat. Dat hij weet wat belangrijk is voor medewerkers. Onderzoeken laten keer op keer zien dat zij gelukkig worden van de combinatie vrijheid en verantwoordelijkheid. Zo vinden ónze medewerkers het belangrijk dat ze zelf invloed hebben op de invulling van hun werk. Dat moet aansluiten op de eigen kennis, kunde en interesses. Als het werk daarbij uitdagend en interessant blijft, dan kun je je als organisatie gelukkig prijzen met gemotiveerde medewerkers.

Is dat het enige? Nee, zeker niet. Natuurlijk kennen we goede arbeidsvoorwaarden, is de werksfeer plezierig en de omgeving verzorgd, organiseren we geregeld leuke activiteiten naast het werk en kun je je werktijden afstemmen op persoonlijke omstandigheden. Maar de kern van wat wij belangrijk vinden, is het bieden van ontwikkelingskansen en doorgroeimogelijkheden. Dát motiveert en enthousiasmeert en daar profiteren onze klanten dan weer volop van!

Ook interesse in een baan met vrijheid én verantwoordelijkheid? Maak een afspraak en kom ons vertellen waarin jij wilt groeien en wat jij óns kunt leren.

 

Vacatures

Als veelzijdige adviespraktijk doen we het goed. Ons klantenpakket breidt zich uit. Dus kunnen we best enkele nieuwe collega’s gebruiken:

een m/v voor de Samenstelpraktijk (minimaal 3 jaar ervaring)

en

een m/v voor de Controlepraktijk (minimaal 4 jaar ervaring)

Je komt terecht in een jong en enthousiast team. Dat is in alle opzichten ‘fris, scherp en helder’, precies zoals we dat in onze huisstijl beloven.

Hierboven kon je al lezen hoe wij met onze medewerkers omgaan. Daar komt bij dat we mooie en interessante klanten hebben en dat de werkdruk bijna altijd oké is.

Gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Stuur een korte mail met je cv naar algemeen@driebergenaccountants.nl en we nemen snel contact met je op.