.

Wij zijn er voor u

Wij zijn er voor u

Wij zijn er voor u

Wij zijn er voor u

Wij zijn er voor u

Wij zijn er voor u

Wij zijn er voor u

Dit zijn onze mensen:

Assistent-accountant, behulpzaam en sociaal, heeft de ‘American Dream’ ervaren tijdens stage in Washington D.C., keeper, houdt van zijn familie, kijkt graag sport.

Robin Baak

Assistent-accountant, leergierig, houdt van uitdagingen, voetbal, tennis en gezelligheid.

Ruben van den Berg

Assistent-accountant, Sociaal, houdt van een grapje, spits in de kelderklasse met een neusje voor de goal. Gek op skiën, uit eten, wijn en formule 1.

Mike Bink

Accountant, mensenmens, generalist, kantoordirecteur, gek op progrock, drummer, leest graag, fan van Rush en Dream Theater, vrijwilligerswerk, wandelen met hond, sport.

Peter de Boer

Accountant, zoekt graag naar de optimale fiscale oplossing, is sociaal, fanatiek en zorgvuldig, houdt van tennis en fitness.

Fred Bouwman

Registeraccountant, realistische idealist, creatief, vakidioot, bezige bij, pianist, jongerenwerk in kerk en klaverjaskoning.

Lysia van Delft

Fiscaal-jurist, getrouwd, moeder van drie pubers, stressbestendig en oplossingsgericht, speelt graag hockey en tennis, gaat met vakantie graag naar Spanje of Italië.

Ingeborg Domhoff

Systeembeheerder, assistent-accountant, behulpzaam en meedenkend, getrouwd, vader van twee jongens, gek op koken (lekker eten).

Johan Dongelmans

Registeraccountant lid van de maatschap, betrokken, praktisch, favoriete tante, gek op theater, dansen, varen, Azië én mijn vriend!

Diana Driebergen

Registeraccountant, vader van drie jongvolwassenen, CDA-er in hart en nieren, houdt van Bach én Sting, Chagall én Mondriaan, fietsen en wandelen, analytisch, to the point, creatief, droge humor.

Wim Driebergen

Accountant, getrouwd, drie kids, gek op (bollenstreek)voetbal, stressbestendig, oog voor details.

Johan Duijndam

Medewerker secretariaat, getrouwd en moeder van 2 jongens, sociaal, zorgzaam, houdt van gezelligheid, tennist graag en is tikkeltje fanatiek.

Lettie van Egmond

Assistent-accountant, subsidies en EIA/MIA/Vamil, deskundig, inventief, komt afspraken na, christen, is vrolijk, getrouwd en vader, houdt van fietsen, wandelen, lezen, muziek luisteren.

Peter Harteveld

Hoofd salarisadministratie/HR adviseur, getrouwd, twee topkinderen, werkt op een leuke afdeling, is gek op sporten (zelf fanatiek squasher) en gaat graag op vakantie.

Piet van Houten

Fiscaal medewerker, familiemens, trotse moeder van twee zonen, trouw aan manlief en Driebergen, sport níet, betrokken, meedenker, eigenwijs.

Conny van Iterson

Medewerker administraties en omzetbelasting, kookt graag, houdt van gezelligheid, vakantie/stedentrips, camping en uit eten.

Elly Jonker

Medewerker secretariaat, moeder van 2 pubers, enthousiast en zorgzaam, wandelt graag, houdt van gezelligheid.

Nel van Klaveren

Medewerker secretariaat, getrouwd, moeder van twee kinderen, stressbestendig, sociaal, zorgzaam, houdt van fietsen, tuinieren en koken, gek op mooi weer en kamperen.

Jolanda van Marwijk

Assistent-accountant, zit elke vrijdag op school, voetbalt in de kelderklasse, luistert graag naar LP’s, raakt met zijn gitaar een gevoelige snaar.

Kees van der Meij

Fiscaal medewerker, enthousiast, leergierig en punctueel, kan erg genieten van buiten zijn in het goede gezelschap van gezin en vrienden.

Annemiek de Mol

Medewerker administraties en omzetbelasting, accuraat en zorgzaam, houdt van gezelligheid met gezin, familie en vrienden, en van wandelen.

Silvia Oudshoorn

Accountant, getrouwd, houdt van zijn vak, familie en lekker eten.

Leendert Stam

Assistent-accountant, stressbestendig en enthousiast, eet graag een hamburger, doet aan bingewatchen, leukste vakantie: roadtrip langs de westkust van Amerika.

Erwin Timmers

Loonadministrateur, gek op haar gezin, appeltaart en chocola, is vaak vroeg op en actief, houdt van spinnen of de racefiets (buiten) en gezelligheid.

Laura van der Velde

Assistent-accountant, getrouwd, moeder van vier, sportief, houdt van een grapje, korfballer, gek op muziek en gezelligheid.

Janneke Veldhuyzen

Assistent-accountant, actief en enthousiast, badmintonner, organisator, gek op reizen, mango en bordspellen, zoekt altijd naar een nieuwe sportieve uitdaging.

Geert Verhave

Loonadministrateur, moeder van twee puberjongens, sinds 1998 werkzaam bij Driebergen, houdt van gezelligheid, is serieus in het werk maar vindt humor ook belangrijk.

Angela Vogelaar

Officemanager, getrouwd, houdt van lezen, koken en organiseren, actief in kerk en maatschappij, secuur.

Saskia Westra